LaserType, den profesjonelle programvaren utviklet spesielt for laser industrien, optimaliserer ytelsen til maskinen din. En enkelt løsning har alle funksjoner for merking, skjæring og gravering. LaserType kan oppgraderes fra 2D til 3D. Laserbrukere trenger ikke lenger en ekstra programvare knyttet til sin maskin, LaserType er den eneste nødvendig programvare.

I dag er laser er et fantastisk verktøy for maskinell bearbeiding av de mest presise detaljer. For logo gravering, overflate dekorasjon og bas-relief sculpting, er LaserType's prestasjoner uten sidestykke.

Ledende Vision Numerisk har over 15 års kompetanse med kunstneriske programvarer. De har utviklet disse programvare produktene for en rekke bransjer, inkludert signmaking, trearbeid, moldmaking, skjæring, skulptur og industriell gravering. Ut av denne enorme kompetansen ble LaserType utviklet for å svare på behovene til de mest krevende fagfolk i laser bransjen.

LaserType gir komplette komposisjons moduser utformet for å svare til kravene i alle bransjer. Foto modul, stempel veiviseren, matrix, plakkett modul, er bare noen av eksemplene på disse komposisjon modusene. LaserType tilbyr også en rekke spesifikke funksjoner utformet for å forbedre produktiviteten, ytelsen til maskinen, samt å gi det mest grundige resultat og finish.

Mekanisk eller grafisk tegning, logo håndtering, tegning og tekstredigering, nesting, en dedikert CAM-modul med optimalisert kontur valg; LaserType er virkelig broen mellom grafisk og teknisk programvare.